De vloer op met je coachingsvaardigheden

Je bent een aantal jaren coach of je wil je ontwikkelen tot coach. Je hebt zo je eigen manier van reageren, je eigen authentieke aanpak ontwikkeld. Dan is het lekker om feedback op je functioneren te krijgen. Natuurlijk krijg je dat direct van je coachee of van de groep waar je mee werkt, maar van je collega’s krijg je het eigenlijk nooit. Simpelweg omdat ze je niet zien acteren. Coach zijn is wat dat betreft een eenzaam beroep.

Wil je je laten inspireren door de aanpak van anderen en wil je feedback op je eigen functioneren? Wil je niet praten over je functioneren maar ook echt aan de slag gaan? Move@Work biedt je de kans om de vloer op te gaan met je coachingsvaardigheden. Acteurs en collega-coaches nemen de rol aan van coachee of een groep deelnemers. Met elkaar boots je een coachingssituatie na. Dit is je kans om te oefenen, om onderuit te gaan, succesvol te zijn en dezelfde situatie nog eens over te doen. Energetisch leren door te doen.

Ben je graag de vloer op met je coachingsvaardigheden, stuur dan even een mailtje om te horen wanneer de volgende bijeenkomst is.

Geef een reactie