Creatiekracht

Vanuit creativiteit worden de mooiste ideeen geboren. Bedrijven als Google en Nokia realiseren zich dat al jaren en de nederlander Andre Geim won er de Nobelprijs voor de Natuurkunde mee. Spelen met je kennis en de ruimte nemen voor creativiteit geeft nieuwe inzichten.

In maart in 2010 volgde ik een zeer boeiende 3 daagse workshop van Joseph Jaworski. Hij sprak er over veel onderwerpen, onder andere over creatie kracht.  In de wetenschap zijn we gewend te werken met probleemstellingen. We gaan onderzoeken of deze probleemstelling waar of niet waar is. Maar we onderzoeken niet wat we niet weten. In de hedendaagse wetenschap onderzoeken we of onze vermoedens kloppen. Maar misschien is er wel veel meer, veel meer dan wij met elkaar kunnen vermoeden.

Hoe komen we daarachter? Jaworski heeft daar zo zijn ideeen over. Ik denk dat je nieuwe bronnen kunt aanboren door je creativiteit te gebruiken. En die kun je gebruiken als je de ruimte neemt om te spelen. Om te creeren. Daarom biedt ik je de mogelijkheid om met mensen uit verschillende vakgebieden je creativiteit aan te spreken. Aan de hand van verschillende werkvormen boren we jou creativiteit aan. Alles kan en alles mag.

Gun jij jezelf deze ruimte, trakteer jezelf op nieuwe inzichten en inspiratie en schuif aan bij een van deze bijeenkomsten. Als je hier interesse in hebt, stuur dan even een mail via het contactformulier op deze site. Dan ontvang je meer informatie en een overzicht van de bijeenkomsten.

Geef een reactie