Monique Verhoeven

Na jaren bij verschillende bedrijven te hebben gewerkt, besloot ik in 2005 om mijn droom te volgen en voor mijzelf te beginnen. Mijn eerste stappen als zelfstandig ondernemer zette ik als interim communicatiemanager. Later ontdekte ik de coach, trainer, opleider en facilitator in mijzelf. Ik merkte dat ik voor een organisatie meer betekenis kan hebben als ik doe waar ik goed in ben. Vanuit vrijheid en belangeloosheid met mijn creativiteit en sensitiviteit werken. Speelsheid, verfrissen en de boel laten sprankelen. Dat is precies wat ik nu doe.

Ik ben een goudzoeker en vind dat steeds weer bij mijn opdrachtgevers en hun medewerkers. Ik hou ervan om mooie dingen en beweging te creeren. Paden te bewandelen die op het eerste oog onbegaanbaar lijken, los te maken wat vast zat. Te spelen en uit te dagen.

Voor mij is het belangrijk me te blijven ontwikkelen daarom volg ik regelmatig verschillende opleidingen en workshops en laat ik mij spiegelen door collega-coaches, trainers en managers. Ik ben afgestudeerd in Communicatie, erkend coach en gecertificeerd professional in Servant Leadership.

Mijn vrije tijd besteed ik het liefst aan schilderen, fotograferen, verhalen en liedjes schrijven, zingen, sporten en culturele uitstapjes maken. Daarnaast kan ik enorm genieten van koken en tafelen, goede wijn, muziek en een inspirerend boek. Het meest van alles kan ik genieten van een goed gesprek. Ik voel mij dan ook rijk dat ik precies daarmee mijn brood kan verdienen. Je vindt alle liefhebberijen in mijn leven en werk terug op deze site.

Leuk dat je er bent!

Geef een reactie