Communicatie

Communicatie is essentieel voor elke organisatie. Zonder communicatie heeft een organisatie geen bestaansrecht. Niemand zou dan van het bestaan van de organisatie weten, en binnen de organisatie zouden de handelingen betekenisloos zijn.

Goed communiceren is een vak apart. Move@Work heeft een brede ervaring in de begeleiding van communicatie trajecten. In de rol van manager en adviseur bracht ik verschillende organisaties al in beweging.  Ik breng beweging waar men vast zit en help mijn klanten systemen te bouwen waarmee men voortdurend in beweging kan blijven. Beweging is belangrijk omdat elke organisatie tegenwoordig met verandering te maken heeft.

Echte veranderingen komen van binnen uit. De enige manier om voortdurend in beweging te blijven en te kunnen anticiperen en reageren op verandering is door in dialoog te zijn met alle belanghebbenden. Medewerkers spelen hierin een belangrijke rol.  In de communicatie trajecten die Move@Work begeleid staat de voortdurende dialoog dan ook centraal.

Kwalitatief goede communicatie vanuit de eigen organisatie dat is mijn doel. Zodra dat doel bereikt is, laat ik mijn klanten los en weet ik zeker dat zij het zelf kunnen.

Reacties zijn gesloten.